Home   |  Contact   |  Locaţii
B. Braun Avitum Romania
 
Home > Compania > Management

Management

Gheorghe Bulat - Director General

Gheorghe Bulat s-a alăturat grupului B. Braun ca Reprezentant Medical, responsabil pentru produsele Hospital Care în Aprilie 2000. Începând cu Mai 2003, Dl. Bulat a promovat pe postul de Key Account Manager, Bucureşti şi Oltenia.

În 2005 a plecat de la B. Braun pentru a urma oportunitatea oferită de Philips România, unde Dl. Bulat a ocupat postul de Key Account Manager şi apoi Director de vânzări canalul de distribuţie, sector Lighting. Începând cu August 2009, Dl. Bulat s-a reîntors în domeniul medical alăturându-se grupului B. Braun pe postul de Director General pentru companiile Avitum si B. Braun Avitum.

În Aprilie 2015 Dl. Bulat a preluat pe lângă atribuţiile anterioare şi poziţia de Director General în cadrul B. Braun Medical, pentru Sales & Marketing.

Dl. Bulat a absolvit Academia de Studii Economice, secţia Cibernetică, din Craiova în 2000 şi un Executive MBA la London Business School în 2014.

Hobby: ski şi călătorii.

Camelia Mîndroiu - Director Proiecte Dializă

Camelia Mîndroiu s-a alăturat familiei B. Braun în anul 2000, sprijinind comercializarea produselor farmaceutice ale companiei B. Braun Medical. În Ianuarie 2008 a răspuns provocării  B. Braun Avitum, trecând pe poziţia de Director de Vânzări Zonal pentru regiunile de  Nord şi Sud ale României.

În urma experienţei acumulate în companie, începând cu Noiembrie 2008 dna. Mîndroiu a fost promovată ca Director de proiecte la Avitum România, răspunzând de proiectele speciale destinate centrelor private de dializă, acoperind întreg teritoriul ţării, dar și proiecte internaţionale.

A studiat la Universitatea Economică Oradea, specializarea Managementul Afacerilor.

Are o fiică, iar hobby-urile ei sunt scuba diving şi scrima.

Dr. Cristian Ioniţă - Director Medical & Quality

M-am alăturat echipei Avitum România în Februarie 2012, în calitate de Quality & Marketing Manager, din dorinţa de a îmi îmbogăţi orizontul profesional, dar şi din dorinţa de a îmi aduce contribuţia şi experienţa profesională la dezvoltarea şi obiectivele echipei B. Braun Avitum.

Am absolvit Facultatea de Medicină Generală din București în 1998. Am lucrat un an de zile ca medic stagiar la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, apoi am luat decizia de a îmi continua cariera în Industria Farmaceutică. Am început ca Reprezentant Medical la Compania Pharmacia & Upjohn, iar din 2003 la Pfizer România. În 2005 am fost promovat District Manager pentru Zona de Sud, iar apoi Senior District Manager. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experienţă, fiind implicat în diverse proiecte cross-funcţionale (Training, Field Force Effectiveness, Comunicare, Business Development), dar consider că cea mai bună experienţă am dobândit-o în ceea ce priveşte stimularea talentelor şi dezvoltarea profesională a colegilor din echipele alături de care am lucrat, prin coaching personalizat şi leadership.

Sunt căsătorit, am o soţie foarte frumoasă şi foarte deşteaptă şi, poate cel mai important, suntem fiecare jumătatea celuilalt.

Sebastian De Lazzero - Marketing Manager & Operations Specialist

Sebastian De Lazzero aduce în compania Avitum experiență sa de peste 19 ani în vânzări, marketing și management, în domenii precum Echipamente Electronice, Retail, Training & Consultanță.

În ultimii ani 4 ani, dl. De Lazzero a coordonat echipa de marketing din regiunea Adriatic & Balkans a TP Vision Europe BV, deținătorul exclusiv al licenței televizoarelor Philips în Europa și America de Sud. De asemenea, a dezvoltat proiecte de succes de online marketing, business development, optimizări operaționale și strategie de brand ca și freelancer.
Este căsătorit, are doi copii și în timpul liber face sport, citește, urmărește filme și grădinărește

Călin Nistor - Şef Departament Tehnic

Începând cu anul 1999 am lucrat ca tehnician în cadrul Centrului de Dializă Târgu-Mures, iar din mai 2005 m-am alăturat grupului B. Braun, odată cu privatizarea Centrului.  Din 2008 sunt şef departament tehnic Avitum si BBA. În anul 1997 am absolvit Universitatea Tehnică din Tg. Mureş, profil Mecanică fină.
Am o familie fericită, doi copii, îmi plac sportul şi călătoriile.