Home   |  Contact   |  Locaţii
B. Braun Avitum Romania
 
Home > Noutăţi > Arhivă evenimente

Arhivă evenimente

Aici puteţi consulta arhiva evenimentelor noastre

23-09-2011
Comunicat de presă - România intră în circuitul ţărilor cu excelenţă în formarea medicală, alături de Academia Aesculap

Dr. Amelia Dinu
Dr. Amelia Dinu

Academia Aesculap este prezentă în peste 40 de ţări şi intră acum şi în România, cu dorinţa de a aduce în prim-planul educaţiei medicale româneşti conceptul Academiei Aesculap.  Principala sa provocare va fi crearea unei platforme ştiinţifice care să încurajeze schimbul de informaţii şi expertiză în sectorul medical.

La fel ca în celelalte ţări, Academia Aesculap va oferi şi în România sesiuni de training pentru medicii şi personalul medical din diferite arii de specialitate, programe de management destinate directorilor de spitale şi experţilor medicali, precum şi un cadru optim pentru susţinerea dialogurilor ştiinţifice: simpozioane, dezbateri, forumuri de discuţii. De asemenea, Academia Aesculap promovează conceptul de “in-house training” – programe de training personalizat pentru spitale şi alte instituţii medicale.

D-na Felicitas Janssen
D-na Felicitas Janssen

Felicitas Janssen, Managing Director al Aesculap Academy, declară: “Suntem încântaţi că România intră astăzi în circuitul ţărilor în care Academia Aesculap este prezentă şi în care a adus expertiză ştiinţifică tradiţională. Le doresc succes medicilor care se vor înscrie la sesiunile noastre de comunicare şi sper ca această Academie să ridice şi mai mult nivelul de pregatire a specialiştilor din medicina românească”.

“Filosofia Academiei Aesculap se traduce printr-o ofertă extraordinar de vastă de training în diferite arii de specialitate medicală, în linie cu training-urile oferite în Europa şi care respectă o serie de principii ce garantează o înaltă calitate cursurilor oferite. Sunt convinsă că medicii din România vor aprecia această iniţiativă”, declară Dr. Amelia Dinu, Preşedintele Asociaţiei Aesculap pentru Educaţie în România.

La evenimentul de lansare, au participat:
Dna. Felicitas Janssen, Managing Director al Aesculap Academy
Dna. Dr. Amelia Dinu, Preşedintele Asociaţiei Aesculap pentru Educaţie în România
Dl. Martin Wenderoth, MBA, Vice-preşedintele Asociaţiei  Aesculap pentru Educaţie în România

Pentru consultarea programului de cursuri, vă rugăm accesaţi http://www.aesculap-academy.ro/

09-09-2011
Lansare Aesculap Academy

Vineri, 23 Septembrie a.c. în cadrul Hotel Athenee Palace Hilton din Bucureşti, va avea loc lansarea unui nou concept de training - Academia Aesculap - dedicat medicilor şi personalului medical din România.

Academia Aesculap îşi propune dezvoltarea unei platforme ştiinţifice, care să încurajeze schimbul de know-how în sectorul medical din România, venind în întâmpinarea nevoilor de educaţie mdicală din ţara noastră. Prezent în peste 40 de ţări, acest concept aduce cu sine cele mai noi tendinţe în training-urile din domeniul medical, respectând cele mai înalte standarde de calitate în livrarea cursurilor organizate.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi  www.aesculap-academy.ro    şi
www.aesculap-academy.com

01-06-2010
Cel mai nou membru al familiei Avitum România

În Iunie 2010 familiei Avitum România i s-a alăturat un nou membru: colectivul Centrului de Dializã Suceava. Ce înseamnă aceasta pentru cei implicaţi, este simplu: calitatea deja cunoscuntă a produselor şi tehnologiilor de la B. Braun este acum pusă în slujba pacienţilor de către o echipă de profesionişti cu o uriaşă experienţă în dializă, cu o caldură sufletească dată de cunoaşterea reală a problemelor pacienţilor şi cu liniştea de a avea la dispoziţie tot ce este mai bun pentru tratamentul extracorporal al sângelui la standarde europene.

Centrul de Dializă Suceava
Centrul de Dializă Suceava

Ca şi exemplu, Centrul de Dializă Avitum Suceava este singurul din România în care pacienţii vor beneficia de un sistem integrat de interconectare a aparatelor de dializă cu un post de comandă central, numit Nexadia®. Unul dintre avantaje este acela că, prin acesta, greutatea va fi măsurată automat şi introdusă în sistem în timp real, fără riscul de apariţie a erorilor.

Mai mult, medicii şi personalul auxiliar pot vedea oricând datele şi parametrii tratamentului oricărui pacient conectat în acel moment, dar şi istoricul acestuia, fără a fi nevoit să se ˝împartă˝  între mai multe saloane sau paturi. Bazele de date astfel constituite pot fi accesate de personalul medical în orice moment, din orice loc, printr-o conectare extrem de sigură la un sistem informatic de ultimă generaţie.