Home   |  Contact   |  Locaţii
B. Braun Avitum Romania
 
Home > Centre de dializă > Sfântu Gheorghe

Sfântu Gheorghe

Centrul de dializă Avitum

Dr. Zsofia Ivacson - Medic Şef

Am absolvit Facultatea de Medicină în Cluj-Napoca, în anul 1983 şi m-am specializat  în medicină internă (1991), apoi în nefrologie (1997).
Sunt medic primar de medicină internă şi nefrologie din 2001. Practic dializa din 1997 în cadrul centrului de dializă al Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe.

M-am alăturat echipei Avitum începând cu anul 2009, ca şef al centrului privat de dializă din Sfântu Gheorghe al companiei.

Am o familie fericită şi doi copii majori.

zsofia.ivacson@bbraun.com
Tel: +40 735 012 706

Laura Timea Török - Asistent Şef

Am absolvit Şcoala Postliceală Sanitară din Sf. Gheorghe în anul 1993. Am lucrat ca asistent medical în Centrul de Dializă ˝Sankta Maria˝ din Sf. Gheorghe încă de la înfiinţarea acestuia în anul 1997. Iniţierea în tainele dializei am primit-o la Centrul de Dializă Eurocare, patronată de firma B. Braun, din Veszprém, Ungaria.

Din luna august a anului 2009 sunt asistenta şefă a centrului, iar din luna octombrie a aceluiaşi an m-am alăturat echipei Avitum România împreună cu colegii mei.

timea.torok@bbraun.com
Tel: +40 735 012 708

Attila Dundler - Tehnician Şef

În 1992 am absolvit liceul Sanitar Cluj – Napoca, profil electrotehnic, în acel an m-am angajat la CJAM Covasna din Municipiul Sf. Gheorghe pe post de technician de aparatură medicală. În 1995 am absolvit Şcoala Postliceală Sanitară din Sf. Gheorghe. În 2001 m-am angajat la Centrul de Dializă din Spitalul Judeţean Sfântu Gheorghe.

La 25 Ianuarie 2010 m-am alăturat echipei care a stat la baza înfiinţării Centrului de Dializă Avitum Sf. Gheorghe.

attila.dundler@bbraun.com
 

Zoltan Kopis - Administrator

M-am alăturat echipei Avitum cu mare drag în februarie  2017.  Am  studii în Balneo-fizioterapie, Kinetoterapie, Ştiinţele Economice şi o experienţă de peste 8 ani în domeniul administrării şi a managementului firmei, cât şi în vânzări. Sunt căsătorit şi am o fată.

Hobby: apicultura, natura

zoltan.kopis@bbraun.com

Tel: +40 735 012 705

Descarcă buletinul informativ al Centrului de Dializă de aici.

 

 

 

 

Programul national de supleere a functiei renale la bolnavii cu insuficienta renala cronica - Valori contractuale.

www.casan.ro/cascov/page/valori-contracte.html