Home   |  Contact   |  Locaţii
B. Braun Avitum Romania
 
Home > Centre de dializă > Târgu Mureş

Târgu Mureş

Centrul de dializă Avitum

Dr. med. Violeta Roman - Medic Şef

Sunt absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Tg. Mureş, promoţia 1986 (MD). Sunt medic primar în Medicină internă şi în Nefrologie, iar în anul 2000 am obţinut titlul de Doctor în Ştiinte Medicale (PhD), tema tezei mele de doctorat fiind : „ Modificări anatomice şi funcţionale eso-gastro-duodenale în Insuficienţa Renală Cronică”.
Lucrez în Centrul de Dializă din Tg. Mures încă de la înfiinţare, din 1996 şi din 2002 ocup funcţia de Medic şef al acestui centru. În mai 2005 m-am alăturat  echipei B. Braun, ca Medic şef.
Îmi iubesc meseria, empatizez cu pacienţii şi cred că experienţa şi cunoştinţele acumulate de mine în aceşti ani, alături de condiţiile create de Compania B. Braun, sunt o contribuţie importantă la imbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor noştri.
Am un copil şi îmi place să călătoresc.

violeta.roman@bbraun.com
Tel: +40 729 887 318

Alexandra Bălălău - Asistent Medical Şef

Lucrez ca asistent medical în Centrul de Dializă Târgu-Mureş încă de la înfiinţarea acestuia, în anul 1996, după un curs de specializare la Clinica de Nefrologie şi dializă din Cluj-Napoca. Din aprilie 2002 sunt asistent medical şef al Centrului, iar în 11 mai 2005 - împreună cu majoritatea colegilor mei-  m-am alăturat cu mult entuziasm  echipei B. Braun.
În 2007 am urmat cursul “Management spitalicesc pentru directori de îngrijiri şi asistenţi şefi” (SNSPMS), iar în 2010 cursul „Auditor intern de sisteme de management al calitătii” (TUV Rheinland Romania). Fac parte dintr-o echipă profesionistă care se pregăteşte continuu, din dorinţa de a le oferi pacienţilor îngrijiri la cele mai înalte standarde de calitate.
În plan personal am o familie frumoasă, doi copii minunaţi, îmi place să citesc, să cânt la pian, să călătoresc şi să ascult muzică bună.

alexandra.balalau@bbraun.com
Tel: +40 729 887 319

Naghi Nicolae- Tehnician Şef

Începând  cu anul 2001 lucrez ca tehnician în Centrul de dializă Târgu-Mureş, iar din anul 2005 m-am alăturat grupului B. Braun. Începând din 2016 sunt tehnician regional pe zona Transilvania.

 

 

naghi.nicolae@bbraun.com

Tel: +40 730 170 108

Cristian Stupinean - Administrator CD

Începând cu anul 2002 am lucrat în cadrul Spitalului Clinc Judeţean de Urgenţă Mureş ca şef serviciu Relaţii CAS. Din aprilie 2005 fac parte din echipa B. Braun ca şi Administrator al Centrului de Dializă Tg. Mureş iar din mai 2007- februarie 2016  ca şi Administrator al Centrului de Dializă Sighişoara.
Sunt economist licenţiat al Universităţii din Oradea şi am urmat cursul postuniversitar de Management Competitiv, Finanţe, Marketing şi Resurse Umane al Univ. Politehnica din Timişoara.
Sunt căsătorit şi am un băiat.

cristian.stupineanu@bbraun.com
Tel: +40 720 222 414

Descarcă buletinul informativ al Centrului de Dializă de aici.

 

 

 

 

Programul national de supleere a functiei renale la bolnavii cu insuficienta renala cronica - Valori contractuale.

www.cnas.ro/casamures/page/valori-contracte.html