Home   |  Contact   |  Locaţii
B. Braun Avitum Romania
 

Reşiţa

Centrul de dializa Avitum

Stimate doamne, stimati domni,
Echipa Centrului de Hemodializã Avitum din Reşiţa are plãcerea de a vã spune bun gãsit!
Peste 30 de profesionişti ce reunesc decenii de experientã în pãstrarea şi îmbunãtãtirea calitãtii vietii pacientilor cu boli cronice de rinichi vã stau la dispozitie.
Peste 30 de oameni care ştiu cât este de important ca timp de 4 ore pe zi, 3 zile pe sãptãmânã, 12 luni în fiecare an cât petreceti împreunã pentru tratament sã vã facã sã simţiţi cãldura, confortul şi linistea de care aveţi atâta nevoie pentru a vă simţi ca acasă.
Respectul pentru dvs. ne-a fãcut sã cãutam şi sã alegem cu grijã toate echipamentele şi consumabilele pe care le utilizãm, astfel încât calitatea extraordinarã a tratamentului sã se reflecte într-o viatã mai bunã pentru dvs.
Unul dintre cele mai fiabile, complete şi eficiente sisteme de hemodializã, sistemul Dialog+ de la B. Braun vã va face sã simţiţi ce înseamnã cu adevãrat sã fiţi tratat la cele mai înalte standarde. Indiferent de tipul tratamentului sistemul nostru este complet şi complex, este caracterizat de o eficienţã a tratamentului la standarde europene şi oferã o sigurantã maximã pentru pacienţi.

Nicu Olariu - Medic Şef  

Am absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara în anul 2003, iar în anul 2009 am devenit medic specialist nefrolog.
Din ianuarie 2009 m-am alăturat echipei B.Braun Avitum în cadrul Centrului de Dializă Avitum Timişoara, iar din ianuarie 2015 sunt medic şef al Centrului de Dializa Avitum Reşita.

În timpul liber îmi plac drumeţiile montane, înotul şi ciclismul.

 

Tel: +40 733  608 360
nicu.olariu@bbraun.com

 

Camelia Vrabete - Asistent Şef

Am absolvit Şcoala Postliceala Sanitară şi Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului Timişoara.
Din 2001 până în 2011 am profesat ca inginer chimist în Timişoara în industria alimentară si textilă. Odată cu revenirea mea în Reşita am schimbat domeniul de activitate şi astfel din 2011 m-am alăturat echipei Centrului de Dializă ca şi asistent medical. Din ianuarie 2015 ocup funcţia de aistent medical şef a Centrului  de Dializă Reşita. Sunt căsătorită şi în timpul liber fac drumeţii cu bicicleta.

     Tel: +40 720 222 740
camelia.vrabete@bbraun.com

 

 Alexandru Modog- Tehnician Şef

 

alexandru.modog@bbraun.com


 

Tudor Tiberiu Gherhardt - Administrator

Am absolvit studiile de licenţă la Facultatea de Chimie-Biologie-Geografie, Departamentul de Biologie, în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara în anul 2009. Am continuat studiile la nivel de master în cadrul aceleiaşi facultăţi dar în cadrul Departamentului de Chimie, finalizându-le în anul 2011.
Precedent am ocupat funcţia de Controlor/Inspector de Calitate în cadrul firmei SC Multico SRL din Timişoara, unde am derulat activitatea în domeniul automotive.
În cadrul experienţei profesionale amintesc un stagiu de colaborare cu Grădina Botanica din Besancon Franţa, ocupând funcţia de mediator ştinţific, fiind implicat în realizarea unui studiu de fezabilitate pentru aplicarea tehnicilor de fitoremediere în depoluarea siturilor poluate.
M-am alăturat echipei Centrului de Dializa din Reşita în iulie 2014 în funcţia de Administrator.
Hobby-uri: Pescuitul sportiv şi ieşirile în natură.

Tel: +40 733501112
tudor.gherhardt@bbraun.com

 

 

 

 

 Programul national de supleere a functiei renale la bolnavii cu insuficienta renala cronica - Valori contractuale.

www.casan.ro/cjas-cs/page/valori-contracte.html