Home   |  Contact   |  Locaţii
B. Braun Avitum Romania
 
Home > Compania

Despre Avitum și B. Braun Avitum

România

B. Braun este o afacere de familie ce a pornit prin înfiinţarea unor famarcii. Prima farmacie B. Braun a fost înfiinţată în secolul 19 în Germania.

B. Braun Avitum este unul din furnizorii de servicii de dializă din lume care a cunoscut una din cele mai rapide expansiuni.
Numele companiei B. Braun este sinonim cu un partener de încredere şi un furnizor de produse medicale de înaltă calitate în întreaga lume.

În prezent, B. Braun Avitum are o reţea extinsă de clinici de dializă în întreaga lume: Spania, Franţa, Croaţia, Marea Britanie, Republica Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România.
În Spania, Franţa şi Republica Cehă au fost deschise centre de dializă pentru dializă „de vacanţă”. Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesaţi site-ul http://www.holidaydialysis.org/

La furnizarea serviciilor de dializă în clinicile noastre suntem întotdeauna de partea pacienţilor, încercând să îi înţelegem şi să le satisfacem toate cerinţele.

Facem tot posibilul ca în compania noastră să angajăm cei mai buni specialişti.

Personalul medical al B. Braun Avitum are posibilităţi excepţionale de participare în consiliul medical al B. Braun Avitum, pentru a schimba informaţii de ultimă oră şi experienţă cu medici specialişti în nefrologie şi personalul sanitar al departamentelor B. Braun Avitum din alte ţări.