Home   |  Contact   |  Locaţii
B. Braun Avitum Romania
 
Home > Noutăţi

Noutăţi

În această secţiune puteţi afla noutăţi şi comunicate de presă despre compania noastră, informaţii despre evenimente şi cele mai noi produse

02-02-2012
Un nou membru în familia Avitum: Centrul de dializă din Arad

Începând cu luna Ianuarie 2012, Centrul de dializă Avitum Arad a devenit operaţional.
Avitum SRL -  cu 8 centre private de dializă, Avitum şi-a câştigat reputaţia unuia dintre cei mai buni furnizori de servicii medicale de dializă destinate pacienţilor cu insuficienţă renală cronică. Calitatea produselor şi serviciilor B. Braun folosite aici este potenţată de experienţa noastră internaţională şi completează imaginea unei companii cu standarde europene de tratament, fapt autentificat de certificările TUV şi ISO primite în ultimii ani.

Click aici pentru a vizualiza pagina Centrului de dializă Arad.

 

18-01-2012
Noul website B. Braun Pharmaceuticals

Începând din această zi, puteţi accesa informaţiile despre compania B. Braun Pharmaceuticals într-un nou format, ce respectă design-ul tuturor companiilor B. Braun din întreaga lume.

Vizitaţi www.bbraun-pharmaceuticals.ro  şi experimentaţi o navigare mai utilă şi mai placută!

Despre B. Braun Pharmaceuticals
B. Braun Pharmaceuticals SA a fost creată în urma achiziţiei fabricii de soluţii perfuzabile Helvetica Profarm S.A., de către Grupul B. Braun în 2009.
În 2010, B. Braun a investit aproximativ 4 milioane de euro în extinderea producţiei, fapt ce a condus la creşterea acesteia pana la cca. 19 milioane de flacoane de soluţie perfuzabilă în acest an. Soluţiile perfuzabile sunt medicamente în formă lichidă, destinate administrării unor cantităţi mari de lichide direct în circulaţia sanguină.

 

08-11-2011
B. Braun Avitum şi-a prezentat cele mai avansate tehologii pentru hemodializă

În cadrul Congresului Naţional de Nefrologie desfăşurat la Timişoara, între 27 şi 29 octombrie 2011, Conf. Dr. Adalbert Schiller a prezentat cele mai avansate tehnologii B. Braun Avitum pentru o hemodializă eficientă: ADIMEA şi XEVONTA.

În condiţiile în care peste 50 de milioane de persoane din întreaga lume suferă de o boală cronică de rinichi, dintre care peste 1 milion sunt pacienţi dializaţi, inovaţia continuă şi descoperirea de produse şi tehnologii revoluţionare în domeniul nefrologiei, care să uşureze şi să crească speranţa de viaţă a pacienţilor, este vitală.

De peste 170 de ani, B. Braun Avitum continuă să inoveze şi să-şi împărtăşească experienţa cu specialiştii din domeniul nefrologiei. Iar ADIMEA, sistemele de monitorizare în timp real a eficienţei dializei şi filtrele de ultimă generaţie - XEVONTA sunt cele mai noi dovezi ale inovaţiei B. Braun Avitum.
Unul din obiectivele B. Braun Avitum este să ofere medicilor şi personalului medical cea mai bună soluţie pentru a oferi pacienţilor doza optimă la fiecare şedinţă de dializă. Baza pentru realizarea acestui obiectiv este măsurarea precisă şi continuă prin afişarea eficienţei dializei în timpul tratamentului. Aşa a apărut Adimea, o modalitate complexă de monitorizare în timp real a eficienţei dializei.

Adimea măsoară eficienţa dializei cuantificând reducerea concentraţiei molare a produşilor, care s-ar elimina în mod normal prin urină şi care se regăsesc în dializatul drenat. Aşadar, Adimea asigură un proces exact de măsurare pentru controlul sigur şi continuu al dozei pentru dializă (Kt/V) pe durata întregului tratament. Parametrii de tratament pot fi ajustaţi oricând de personalul medical în beneficiul pacienţilor, chiar şi în timpul tratamentului. Cu ajutorul acestui echipament se pot realiza în mod optim obiectivele tratamentului.

Filtrele artificiale reprezintă o componentă esenţială în activitatea oricărui centru de dializă. Aceştia practic înlocuiesc rinichiul şi sunt rinichii artificiali ai pacienţilor dializaţi. La B. Braun Avitum pacienţii beneficiază de performanţa filtrelor Xevonta şi de faptul că sunt trataţi diferenţiat, în funcţie de parametrii biologici şi fizici, cu o gamă largă de filtre performante BBraun. În cadrul Congresului Naţional de Nefrologie, Conf. Dr. Adalbert Schiller a evidenţiat beneficiile noilor filtre Xevonta long 20, 23 confirmate de studiile clinice.

Noua gamă de filtre XEVONTA se bucură de căteva atuuri importante pentru pacienţi. Filtrele au selectivitate optimă, reuşind eliminarea maximă a microglobulinei cu o pierdere de albumină minină în acelaşi timp. Acestă reuşită este rezultatul tehnologiei inovatoare de fibre, implementată în membrana amembris, care are ca rezultat o distribuţie precisă a dimensiunii porilor, permiţând astfel o limită de separare extrem de clară între substanţele care trebuie eliminate şi cele care trebuie reţinute. Xevonta elimină fosfaţii în mod extrem de eficient, bucurându-se şi de o biocompatibilitate excelentă.

Cea de-a şaptea ediţie a Congresului Naţional de Nefrologie a fost un bun prilej pentru medicii nefrologi de a-şi împărtăşi experienţele din practica medicală zilnică şi de a schimba idei legate de activitatea ştiinţifică. B. Braun Avitum s-a gândit însă şi la partea de distracţie şi le-a oferit oaspeţilor sosiţi în “Oraşul Parcurilor” o seară specială B. Braun Avitum, în deschiderea congresului, la "Welcome party" invitata serii fiind Loredana & Agurida, în cunoscutul Club Fratelli, o petrecere la care au participat peste 250 de invitaţi.

“Produsele pe care le-am prezentat în cadrul Congresului Naţional de Nefrologie dovedesc că B.Braun Avitum continuă să fie în avangarda inovaţiei în domeniul dializei, iar pacienţii centrelor noastre beneficiază de tehnologii de ultimă generaţie care le permit realizarea unei dialize personalizate, eficiente şi sigure”, a declarat Gheorghe Bulat, Director General B.Braun Avitum, la finalul Congresului Naţional de Nefrologie.

 

23-09-2011
Comunicat de presă - România intră în circuitul ţărilor cu excelenţă în formarea medicală, alături de Academia Aesculap

Academia Aesculap este prezentă în peste 40 de ţări şi intră acum şi în România, cu dorinţa de a aduce în prim-planul educaţiei medicale româneşti conceptul Academiei Aesculap. mai mult...

09-09-2011
Lansare Aesculap Academy

Vineri, 23 Septembrie a.c. în cadrul Hotel Athenee Palace Hilton din Bucureşti, va avea loc lansarea unui nou concept de training - Academia Aesculap - dedicat medicilor şi personalului medical din România. mai mult...

01-06-2010
Cel mai nou membru al familiei Avitum România

În Iunie 2010 familiei Avitum România i s-a alăturat un nou membru: colectivul Centrului de Dializã Suceava. Ce înseamnă aceasta pentru cei implicaţi, este simplu: calitatea deja cunoscuntă a produselor şi tehnologiilor de la B. Braun este acum pusă în slujba pacienţilor de către o echipă de profesionişti cu o uriaşă experienţă în dializă. mai mult...